STN EN 1652: 2002 (42 1552), Meď a zliatiny medi. Hrubé plechy, plechy a kotúče na všeobecné použitie. - Škrovánková, Alžbeta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1652: 1997