STN EN 12019: 2000 (42 3552), Zinok a zliatiny zinku. Analýza optickou emisnou spektrometriou. - Dajčárová, Jarmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 12019: 1997