STN EN 603-2: 2001 (42 4000), Hliník a zliatiny hliníka. Tvárnený materiál na kovanie Časť 2 Mechanické vlastnosti - Kováč, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 603-2: 1996