STN EN 603-1: 2000 (42 4090), Hliník a zliatiny hliníka. Tvárnený kovaný materiál Časť 1 Technické dodacie podmienky - Kováč, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 603-1: 1996