STN EN 10220: 2003 (42 5714), Bezšvové a zvárané oceľové rúry. Rozmery a hmotnosti na jednotku dĺžky. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10220: 2002