STN EN 10278: 2003 (42 6516), Rozmery a tolerancie lesklých oceľových výrobkov. - Pivoňka, Michal; Sulkiewiczová, Věra; Váchalová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 10278: 1999