STN EN 378-4: 2019 (14 0647), Chladiace systémy a tepelné čerpadlá. Požiadavky na bezpečnosť a ochranu životného prostredia Časť 4 Prevádzka, údržba, oprava a zhodnotenie - Havelský, Václav; Tomlein, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 378-4: 2016