STN EN 10243-1: 2001 (42 9031), Zápustkové výkovky z ocele. Tolerancie rozmerov Časť 1 Výkovky vykované za tepla na bucharoch a zvislých lisoch - Kubaský, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10243-1: 1999