STN EN 10243-2: 2001 (42 9031), Zápustkové výkovky z ocele. Tolerancie rozmerov Časť 2 Ubíjané výkovky vyrobené za tepla na vodorovných kovacích strojoch - Kubaský, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 10243-2: 1999