STN ISO 10006: 2019 (01 0325), Manažérstvo kvality. Návod na manažérstvo kvality v projektoch. - Hrnčiar, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje slovenskú a anglickú verziu normy ISO 10006: 2017