STN ISO 6629: 1992 (44 1580), Chromové rudy a koncentráty. Metody chemického rozboru. Všeobecná ustanovení. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6629: 1981