STN ISO 8889: 1993 (44 1580), Chromové rudy a koncentráty. Stanovení hliníku chelatometrickou metodou. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 8889: 1988