STN ISO 6230: 2003 (44 1837), Mangánové rudy. Stanovenie granulometrického zloženia sitovým rozborom. - Borovský, Marek; Machková, Jitka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 6230: 1989 v českom jazyku