STN EN 81-70: 2019 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Osobitné používanie osobných výťahov a nákladných výťahov s povolenou dopravou osôb Časť 70 Prístupnosť výťahov vrátane osôb s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 81-70: 2018