STN ISO/IEC 17788: 2019 (36 9787), Informačné technológie. Informačný cloud. Prehľad a slovník. - Balco, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO/IEC 17788: 2014