STN EN ISO 13769: 2019 (69 0015), Fľaše na plyny. Označovanie razením (ISO 13769: 2018). - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13769: 2018