STN EN 50173-2: 2019 (36 7253), Informačná technika. Generické káblové systémy Časť 2 Kancelárske priestory - Francisci, Cyril (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50173-2: 2018