STN EN 363: 2019 (83 2621), Osobné ochranné prostriedky proti pádu z výšky. Osobné ochranné systémy proti pádu z výšky. - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 363: 2018