STN ISO 11263: 2001 (46 5112), Kvalita pôdy. Stanovenie fosforu. Spektrometrické stanovenie fosforu rozpustného v roztoku hydrogénuhličitanu sodného. - Píš, Vladimír; Nágel, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 11263: 1994