STN ISO 11048: 2001 (46 5132), Kvalita pôdy. Stanovenie obsahu síranov rozpustných vo vode a v kyseline. - Píš, Vladimír; Tršťanská, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 11048: 1995