STN ISO 11265: 2001 (46 5251), Kvalita pôdy. Stanovenie špecifickej elektrickej vodivosti. - Píš, Vladimír; Tršťanská, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 11265: 1994 a technickú opravu TC1: 1996