STN 46 6113: 1997, Kontrola mliečnej úžitkovosti hovädzieho dobytka. - Ryba, Štefan; Lantaj, Ľuboš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Spracovateľ: Štátny plemenársky ústav Slovenskej republiky, Bratislava, Štefan Ryba, Ľuboš Lantaj. Technická normalizačná komisia: TNK 48 Poľnohospodárstvo - živočíšna výroba a krmivá