STN EN 13398: 2019 (65 7035), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie elastickej návratnosti modifikovaných asfaltov. - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13398: 2017