STN EN 1335-2: 2019 (91 0852), Kancelársky nábytok. Pracovné stoličky Časť 2 Bezpečnostné požiadavky - Langová, Nadežda (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1335-2: 2018