STN EN ISO 6867: 2004 (46 7033), Krmivo pre zvieratá. Stanovenie obsahu vitamínu E. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie (ISO 6867: 2000). - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6867: 2000