STN 33 2000-5-56: 2019, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-56 Výber a stavba elektrických zariadení. Bezpečnostné technické prostriedky budov - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-56: 2018 v slovenskom jazyku