STN 33 2000-7-722: 2019, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-722 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Napájanie elektrických vozidiel - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-722: 2018 v slovenskom jazyku