STN EN 13907-3: 2019 (73 3000), Zemné práce Časť 3 Stavebné postupy - Tóth, Viktor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16907-3: 2018