STN EN 13832-2: 2019 (83 2502), Obuv chrániaca pred chimikáliami Časť 2 Požiadavky na obuv na obmedzený kontakt s chemikáliami - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13832-2: 2018