STN ISO 789-5: 2001 (47 0169), Poľnohospodárske traktory. Skúšobné metódy Časť 5 Čiastočný výkon na vývodovom hriadeli neprenášaný mechanicky - Petranský, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 789-5: 1983