STN EN 16907-2: 2020 (73 3000), Zemné práce Časť 2 Klasifikácia materiálov - Frankovská, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16907-2: 2018