STN EN 16907-4: 2020 (73 3000), Zemné práce Časť 4 Upravovanie zeminy vápnom a spojivami - Frankovská, Jana; Kučová, Eliška (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16907-4: 2018