STN EN 50173-1: 2020 (36 7253), Informačná technika. Generické káblové systémy Časť 1 Všeobecné požiadavky - Kotoč, Július (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50173-1: 2018