STN EN ISO 50001: 2020 (38 0005), Systémy energetického manažérstva. Požiadavky s návodom na používanie (ISO 50001: 2018). - Magyar, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 50001: 2018