STN EN 610000-2-2/A2: 2020 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 2-2 Prostredie. Kompatibilitné úrovne nízkofrekvenčných rušení šírených vedením a signalizácie vo verejných rozvodových sieťach nízkeho napätia. Zmena A2 - Francisci, Cyril (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto zmena A2 STN EN 61000-2-2: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-2-2: 2002/A2: 2019