STN ISO 8893: 2000 (47 9055), Lesnícke stroje. Prenosné krovinorezy a vyžínače trávy. Výkon motora a spotreba paliva. - Mikleš, Milan; Holík, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 8893: 1997