STN EN 16907-1: 2020 (73 3000), Zemné práce Časť 1 Zásady a všeobecné pravidlá - Frankovská, Jana; Brček, Martin (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16907-1: 2018