STN EN 13017-1: 2002 (49 0139), Dosky z prírodného dreva. Triedenie podľa vzhľadu povrchu Časť 1 Ihličnaté drevo - Beničák, Jozef; Mikšátko, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 13017-1: 2000 v českom jazyku