STN EN 1090-2: 2020 (73 2601), Zhotovovanie oceľových a hliníkových konštrukcií Časť 2 Technické požiadavky na oceľové konštrukcie - Ďuricová, Antónia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1090-2: 2018