STN EN 16214-1 + A1: 2020 (83 9501), Kritériá trvalej udržateľnosti na výrobu biopalív a biokvapalín na energetické účely. Princípy, kritériá, indikátory a overovatelia Časť 1 Terminológia - Franta, Róbert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16214-4: 2012 + A1: 2019