STN EN ISO 41012: 2020 (96 2003), Facility management. Návod na strategické získavanie zdrojov a vypracovanie dohôd (ISO 41012: 2017). - Somorová, Viera; Matúšek, Richard (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 41012: 2018