STN EN 635-1: 1999 (49 2403), Preglejované dosky. Triedenie podľa vzhľadu povrchu Časť 1 Všeobecne - Bešinová, Oľga (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 635-1: 1994