STN EN 315: 2002 (49 2404), Preglejované dosky. Rozmerové tolerancie. - Beničák, Jozef; Mikšátko, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 315: 2000 v českom jazyku