STN ISO 7988: 1995 (49 6218), Drevospracujúce zariadenia. Dvojstranné čapovacie stroje. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Svoboda, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7988: 1988 v českom jazyku