STN ISO 7008: 1995 (49 6252), Drevospracujúce zariadenia. Jednokotúčové píly s posuvným stolom alebo bez posuvného stola. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Zimola, Vladimír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7008: 1983 v českom jazyku