STN ISO 7958: 1995 (49 6256), Drevospracujúce zariadenia. Jednokotúčové píly na pozdĺžne rezanie masívneho dreva a dosiek. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Svoboda, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7958: 1987 v českom jazyku