STN ISO 7946: 1995 (49 6261), Drevospracujúce zariadenia. Vŕtacie dlabačky. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Tomšíček, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7946: 1985 v českom jazyku