STN ISO 9668: 1996 (50 0250), Buničiny. Stanovenie obsahu horčíka. Metóda plameňovej atómovej absorpčnej spektrometrie. - Nagyová, Margita (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 9668: 1996