STN ISO 3038: 1996 (50 0317), Vlnitá lepenka. Určenie odolnosti lepeného spoja pri ponorení do vody. - Kristová, Ľudmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 3038: 1975