STN ISO 3036: 1996 (50 0351), Lepenka. Určenie pevnosti v prieraze. - Kristová, Ľudmila; Horňáková, Ľudmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 3036: 1975